Navigáció

Üzemanyag árak

2020.Augusztus
ESZ-95 373Ft/l
Gázolaj 386Ft/l
Keverék 410Ft/l
LPG autógáz 228 Ft/l

Jegybanki alapkamat

2020.április 08-tól
  0,90%

Időjárás

Számláló

Free Hit Counters

A mai követelmények nagy kihívás elé állítják vállalkozóinkat. Épp ezért minden cég számára egyre fontosabbá válik a könyvelés és a kapcsolódó adminisztrációk magas szintű ellátása. Köszönjük, hogy értékes idejét nem kímélve, kitüntetõ figyelmével megtisztelte honlapunkat. Kérem, engedje meg, hogy bevezetésképpen néhány szóban tájékoztathassuk Önt cégünk tevékenységéről. A SOOSKATA KFT 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen leendő partnereinek az adóhivatal, a társadalombiztosító és az adminisztráció útvesztőjében eligazodni. Dinamikus fejlõdésünk eredményeképpen olyan magas szintű minőségi munkát végzünk, amivel jelenlegi partnereink maximális bizalmát élvezzük. Bízunk abban, hogy partnereink között Önt is hamarosan üdvözölhetjük, és a kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésünk során bizonyíthatjuk közösen versenyképességünket. Kérjük, tekintse meg honlapunkat és igényeit, észrevételeit, esetleges javaslatait juttassa el sooskata@invitel.hu címünkre. Várjuk jelentkezését. Köszönjük megtisztelõ figyelmét ! Ács Sánta Imre Kreatív igazgató

 

 

Cégünk 2005. október 11-én alakult, tevékenységét közvetlen az alakulás után megkezdte. A Csongrád Megyei Bíróság a 06-09-010203/8 szám alatt a SOOSKATA  Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven bejegyezte.

Fő tevékenységünk könyvvitel és adótanácsadás. Teljes körű ügyviteli szolgáltatással állunk az ügyfeleink rendelkezésére, igény szerint akár a telephelyén is. Mivel folyamatos könyvelést végzünk, ügyfeleinknek azonnal tájékoztatást tudunk adni gazdasági és pénzügyi helyzetéről.

Minden hozzánk eljuttatott információt bizalmasan kezelünk, harmadik félnek az ügyfél beleegyezése nélkül  adatokat nem szolgáltatunk ki.

Segítséget nyújtunk a törvény adta lehetőségek (ügyfeleink számára kedvező) felkutatására, figyelembe vételére, alkalmazására, valamint adó optimalizálásban, adó tervezésben figyeljük a kedvezményes lehetőségeket, erről tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Cégalapításban (ha még nem döntötte el, hogy milyen formában szeretné működtetni) sikerült egy ütőképes csapatot kialakítani. Jogi képviselőnkkel, hitelügyintéző partnercégünkkel komplex szolgáltatást tudunk nyújtani a cégek szünetmentes és zavartalan működéséhez.

A szolgáltatás oldalon még találkozhatnak más ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal is, valamint a referenciamunka oldalon ügyfeleink cégismertetőivel.

 
KÜLDETÉSÜNK

Úgy gondoljuk, hogy sikerül minőségi ugrást végre hajtani a könyvvitel, számviteli szolgáltatás területén is, ha

- figyelünk az ügyfélre

- megtanítjuk kérdezni

- felmérjük az igényeit

- elébe megyünk a problémáiknak

- türelmesek, megértők

- naprakészek és pontosak vagyunk.

Ezek figyelembe vételével kitűztük magunk elé célként, hogy az ügyfelek szívesen keressenek fel bennünket és csak jót tudjanak mondani rólunk másoknak.

Kapcsolodó weboldalak